Productspecificatie

Productnaam
Harde Wener petit four
Afbeelding
Ingredienten
suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), water, abrikozenpuree, glucosestroop, EI, Gemodificeerd Zetmeel(E1414), glucose-fructosestroop, MELKpoeder, Plantaardig Vet(palm, kokos, palmpit), fructose, invertsuikerstroop, Plantaardige Olie(raapzaad), bakkerszout, Geleermiddel(E440, E450, E339), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E322, E471, E472a), enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), MELKeiwit, vitamine A, vitamine D3, Voedingszuur(E270), weipoeder(MELK), Zuurteregelaar(E333, E332, E330)
Allergenen
Gluten, Ei, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Plaats dit verse product na aankoop direct in de koelkast. Haal crèmegebak een half uur van tevoren uit de koelkast, dan komt de smaak nog beter naar voren. Slagroom- en vruchtengebak kunt u rechstreeks vanuit de koelkast serveren.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1630 KJ
Energie KCal 389.32 KCal
Eiwit 2.97 g    
Koolhydraten 52.32 g    
   - Suikers 33.17 g    
Vetten 18.41 g    
   - Verzadigd 12.71 g    
Voedingsvezels 0.62 g    
Zout 0.33 g